♬ALyna's Diaries♬

Entry Me Love Family Friends Post


  • Hi... Welcome to my blog. Bla..bla...bla... My name ALYNA !



owner

Contact Me

History

Credits
10:39 | 0 Cloud(s)
Gila and Memalukan




Nak tahu tak cerita yang memalukan hari ni? selipar Lyna putus time nak beli barang😱...hahahahhhaha😂.... Rasa macam orang bodoh pulak naik moto tak pakai selipar... Lyna keluar beli barang masak spagetti dengan beli barang kucing dengan adik (Umi).. Lyna pergi pasaraya dulu beli barang masak spagetti, sambil tu jumpa kawan (Atin) dekat kedai kasut yang dia kerja dalam pasaraya tu. then lepas tu baru nak pergi Pet Shop. Masa nak start moto kat depan pasaraya tu la selipar Lyna putus. Dala Lyna bawa duit cukup2 untuk beli barang, so memang tak cukup la kalau Lyna nak beli selipar. Terpaksa la Lyna pergi Pet Shop tanpa berselipar. Nasib juga la putus lepas dari beli barang dalam pasaraya, kalau before masuk pasaraya da putus, lagi naya. Malu la juga sepanjang ronda cari Pet Shop naik moto dengan kaki ayam... Bila sampai Pet Shop memang tak la Lyna nak masuk dalam kedai tu, so Lyna tunggu je kat moto depan kedai... Tapi memang agak gila sebab sepanjang Lyna tunggu Umi beli barang kucing, balik2 orang tengok kaki Lyna sebab tak pakai selipar.. Tu memang perkara paling memalukan. Mana tak nya, mesti orang fikir "pehal pompan ni?muka da lawo da, tapi gila tak pakai selipar😒" hahaahahaha😂, menyempat lagi perasan😜 then lepas dari Pet Shop terus pulang ke rumah. Gila la, hari yang menggilakan. Adeyh..
  

15:13 | 0 Cloud(s)
Owl Night


Image result for being an owl


Parah ni parah kalau masa tidur dah terbalik.
How can I fix it???
Acah tdo kol 12 ingatkan bangun ko 8 ke 9,
oke la jugak, Lyna terjaga lagi jam 3 lebih, 
sampai ke sudah Lyna tak dapat nak tido,
apa lagi, layan drama korea la.
Kalau nak belajar tak da mood lagi, 
ai maklum la tak da paper langsung next week,
kita berhuhuhuhuhu dulu sehari dua,
kosongkan otak.
rehatkan minda,
dengan aktiviti2 yang tidak berpaedah.
hahahahahh.
Tapi actually agak membosankan bila terjaga tengah malam,
sunyi, semua orang dah tido,
kalau lapar tapi tak dapat makan.
Hurmmm,,sad jugak..
Bosannyaaaaaa.
Siang bosan Malam bosan.
Kawan ajak hangout tapi duit tak mengizinkan,
bertafakur je la dalam bilik. mereput.

Rindu sangat dengan Encik Husband. 
Kebelakangan ni jarang2 contact.
Masing2 busy final kan.
Harap walau busy mana pun dia still ingat Lyna.