♬ALyna's Diaries♬: Celoteh Alyna

Entry Me Love Family Friends Post



  • Hi... Welcome to my blog. Bla..bla...bla... My name ALYNA !



owner

Contact Me

History

Credits
13:09 | 0 Cloud(s)
Celoteh Alyna


4.53 am.

Lyna saje je nak ngomel2 pagi buta ni, actually Lyna tido awal tadi. Lepas balik dari dating dengan Encik Husband tadi, tak lama tu Lyna cuci kain and mandi, lepas tu kononnya nak baring2 kejap, last2 tergolek jgak atas katil. Tu yang Lyna terjaga jam hampir 2.30. Baru teringat yang Lyna tak sidai kain rupanya. Hahaha. Apa lagi bangun terus sidai la. Lepas sidai kain baru Lyna decide nak study. Study malam buta siang ngorok. Apa nak jadi la. Ish ish ish.... sekarang ni kita break dulu bersama secawan milo dan samyang. Aiguyaii Cik Lyna, kata nak diet, tapi makan malam2 ni apa kes?? Maap la yer tak dapat nak kawal nafsu, malam buta ni lapor bedo'oh. Lepas dah mengisi perut tu haaaa baru la ni nak berceloteh di sini. Rehat2kan minda. Maklum la dok sensorang kat rumah ni, housemate banyak pulang rumah, terpaksa la dok sorang,  tak da teman nak berbual dan berbicara, lagi2 pagi buta cenggini, Encik Husband offcourse la tidur. Dah dapat bayang da dia tidur macam mana. Hahaha comel je. Rindu la pulok dengan Encik Husband ni. Happy sangat dapat keluar tadi, spendtime dengan dia, always rindu tau, setiap saat rindu. Kadang Lyna rasa macam obses pulak. Hahaha. Kalau boleh nak sentiasa 24 hours dengan dia. Bila spendtime tu rasa macam kejap sangat, even 2 hari pun rasa macam baru 2 jam. Masa2 kenapala cemburu dengan kami ni. no, no, no.... Btw thankz to Encik Husband sebab sudi spendtime dengan wife mu yang manja n mereng2 sikit ni. 


Tadi Lyna tengok balik ticket wayang sepanjang kami ehemm2 ni. hahahah
rupanya dah

3 bulan 1 minggu 6 hari 
bersamaan dengan 105 hari 

Lyna rasa macam dah lama sangat, macam dah bertahun pula, kui2... I hope berkekalan sampai bila2 sebab Lyna perlukan sangat dia di sisi Lyna taw2. 

Encik Husband !!

I LOVE YOU SO MUCH MUCH MUCH MORE LOVE MORE HAPPY

0 Comments:


Post a Comment