♬ALyna's Diaries♬: Manja VS Mengada

Entry Me Love Family Friends Post



  • Hi... Welcome to my blog. Bla..bla...bla... My name ALYNA !



owner

Contact Me

History

Credits
09:20 | 0 Cloud(s)
Manja VS Mengada



Lyna pun tak tahu la kenapa dengan Lyna, adakah Lyna terlalu kebudak-budakkan atau mengada-ngada. Lyna rasa terlalu sensitif, rasa nak marah, rasa nak merajuk, rasa nak nangis, rasa alone n macam2 lagi. At the same time, Lyna rasa rindu sangat2 dengan buah hati Lyna, Lyna perlukan perhatian dia, Lyna nak bermanja dengan dia. Lyna tahu kebelakangan ni dia busy, Lyna faham, Lyna cuba tunggu masa dia free, Lyna tahu dia letih, tapi why not dia text je sekejap n say something, I can understand if he need a rest. Lyna tunggu je dari lepas dia like insta Lyna, adakah dia akan text Lyna or call Lyna, but he didnt :'( after more 1 hour barulah nak text Lyna. Actually Lyna tak la marah sangat, Lyna just nak tengok reaction dia je n apa dia akan buat. Lyna hope dia call Lyna kejap, pujuk ke apa, I MISS HIM SO MUCH!! Lyna terasa nak dipujuk n dimanja saat ini. Sedih je tak kena pujuk. Hmmm....


Arghhhhhh!!! kenapa dengan Lyna ni!! enough laaa!! tak yah nak mengada sangat!!

Please la memahami sikit, matang. Maybe sebab Lyna tengah period kot, Lyna tak boleh nak pikir waras. Lyna rasa bersalah pulak dengan dia, tapi................. tapi Lyna tak tahu nak cakap apa, tak tahu nak reply apa. Lyna rasa sedih, rasa nak nangis, Lyna perlukan dia.

I HATE THIS FEELING!! Why Iam being like this!! Why sensitive too much!! 

I MISS U SO MUCH!! I LOVE YOU SO MUCHH!! IAM SORRY BEING CHILDISH!!

0 Comments:


Post a Comment