♬ALyna's Diaries♬: Habis exam sudah bah!!

Entry Me Love Family Friends Post



  • Hi... Welcome to my blog. Bla..bla...bla... My name ALYNA !



owner

Contact Me

History

Credits
00:24 | 0 Cloud(s)
Habis exam sudah bah!!



horeeeyy!!!exam da abes..yuhuuu..
hati sudah senang...tak makan pon dah kenyang..
hihi..hari ni jela..sok makan balik...
ai maklum la exam dua ari je,,yela sebab dua paper je...haaaa~~
apaaaa??tak caya??haishhh...
ngat lyna ni nak tipu2 ke..
haaa tngok  ni

yang bawah skali tuh takde final paper..sebab tuh la jadi dua je..
bru nak caya..elle..lyna tak nak la tpu2 ni..tak dapat pape..kan2...

pas ni cuti sebulan dok umah...adoi abes la gemuk la lyna pas ni klo korg tengok...hahhahahahha...asek makan jeee at umah...
hohoho..dok umah kje      
pas uh an lme2 cm  ni la     bosan tahap gaban...hadoii...

t an lyna jd cam ni ..
tengok ni haaa...klaka an...



be4 and after..hahahahah...ni memang lawak...
hehhe..ni edit je tau..huhu..tp still cute an..errr...uuwweekkk..ase nk muntah an...
sila2 pergi ke bilik air sekarang..

hihih..oke la..lyna pon da tak tau nak typing ape lg..
nanti bila2 kalau lyna ada idea lg lyna kongsi la kat sini..

0 Comments:


Post a Comment